Servicii
Servicii
Servicii de medicina muncii

Preventia, diagnosticarea si managementul bolilor profesionale si a celor legate de profesiune, a accidentelor de munca, precum si cu promovarea sanatatii si productivitatii muncitorilor. Conform legislatiei in vigoare angajatorul trebuie sa asigure angajatilor supravegherea starii de sanatate prin servicii medicale de medicina muncii.

 

Examen medical la angajare-structurat conform profesiei si a fisei de expunere la riscuri; stabileste aptitudinea in munca.

 

Control medical periodic-stabileste aptitudinea in munca.

 

Examen medical de adaptare-stabileste aptitudinea in munca a persoanelor angajate in locuri de munca cu risc dovedit sau potential.

 

Examen medical la reluarea activitatii pentru persoanele ce intrerup activitatea mai mult de 30 de zile din motive medicale; stabileste aptitudinea in munca.

 

Reabilitarea, reorientarea si reinsertia profesionala in caz de accident de munca.

 

Colaborarea permanenta cu medicul de famile al personalului angajat, informarea asupra starii de sanatate, conform prevederilor NGPM. Solicitarea acestuia de a prelua in monitorizare afectiunile decelate. Solicitarea acestuia de a investiga suplimentar prin consulturi de specialitate si/sau investigatii paraclinice decontate prin sistemul asigurarilor de stat.

 

Monitorizarea afectiunilor angajatilor prin luarea in evidenta a certificatelor de concediu medical si urmarirea evolutiei pacientilor.